Najnovšie recenzie zo sekcie Paštéty pre psov
Náš pes je "kardiak" a sortiment pre takýchto pacientov nie je veľmi bohatý. Úplne absentujú kapsičky. Z mäkkej stravy sme našli len tento produkt, ale je veľmi kvalitný a aj chutný. Ide sa za ním "zabiť" ;-)
Specific CKW Adult Kidney Support 6 x 300 g
Pridané: 10. apríla 2023
(naposledy upravené 13. apríla 2023)
Zakúpený v Zdraviezvierat.sk
moc mu to nechut ale kedze nema inu moznost musi to papat
- dlhodobá spojkojnosť
Môj pes má problémy s trávením a odporúčaná mi bola jahňacina. Na ostatnú stravu bol alergický, či už kvalitou srsti, alebo zvracal. Jahňacie je TOP
Specific CIW Digestive Support vrelo odporúčam, nášmu psíkovi veľmi pomohlo toto krmivo. Je náchylný na problémy so žalúdkom a tieto kapsičky mu robia veľmi dobre. Som veľmi spokojná a odporúčam. :D
Takto , mali sme ich 1x a obe dve vani my ihneď zmizli , čiže čo to znamená ? Že pri ďalšej objednávke objednám toho viac , hi hi . Moji sú síce vyberavy ale toto im chutilo . Vyskúšajte
Iba sme skúšali lebo náš psík je veľmi vyberavý tak hľadáme čo by mu chutilo a toto malo úspech.
Náš psík má problémy s pankreasom. Po tom, čo sme prešli na dietne krmivo, problémy psík nemá. Prestal vracať aj mať hnačky.
super
Fajnovka
Fajnovka hádam zie
Hádam spapa
Uvidím či mu bude chutiť
- obchod prebehol perfektne,tak ako som si predstavoval
- nemusim sa vláčiť ns ťažkym nakupom
som veími spokojny
Kvalitne krmivo pre psi s pankreatitidou a vseobecne zaludocnymi problemami. Pouzivame roky. Velka spokojnost.
- Kvalitna strava
dlhé roky odskúšaný produkt. výborný
Zvieratám chutí.
Pasteta je vyborna, kvalitna! Super pre starsie psy a ktore trapia zaludocnymi problemami!!
detto ako pri ostatných mnou objednávaných produktoch
Zobrazujem 61 - 80 zo 206 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...11 Ďalšie »